Як купити старе авто з мінімальним внескомОформити кредит можна не лише на нове авто, а й на те, яке вже було у користуванні. Особливістю такого кредитування є здебільшого лише обов’язковий перший внесок, який становить не менше 20 відсотків від оціночної вартості авто. До того ж у подібний кредит можна вносити суму додаткових витрат.

Кредит за один день

Нині в ПриватБанку діє нова схема кредитування як на нові, так і на б/в автомобілі, що дає можливість отримати рішення про видачу кредиту впродовж 20–40 хвилин. Надавши мінімум даних (а саме: прізвище, ім’я, по батькові, ідентифікаційний код, номер мобільного телефону, дату народження, вартість авто, суму кредиту та термін кредитування), можна отримати сертифікат, який допомагає оформити кредит у ПриватБанку, та дійсний упродовж місяця. Позика надається впродовж одного банківського дня з моменту оформлення клієнтом технічного паспорта на авто. Експертну оцінку банк проводить безкоштовно. Авансовий внесок — 20 відсотків. Кредит можна отримати в гривнях, доларах та євро. Заставою виступає придбане авто. Річні відсоткові ставки становлять 14,04 відсотка у гривнях, 10,08 — у доларах США та 9 — у євро. Кредит на автомобілі б/в вітчизняного виробництва можна оформити на термін до 3 років, на іномарки — до 5 років. Страхування автомобіля відбувається в СК Інгосстрах за рахунок кредитної лінії. Щомісячна комісія — 0,14 відсотка від суми кредиту.

Кредит не лише на авто, а й на страховку

РЕКЛАМА

Для оформлення кредиту на “старе” авто ніяких особливих документів “Банк Універсальний” не вимагає. Необхідно надати паспорт громадянина України та ідентифікаційний податковий номер. — Клієнту немає потреби витрачати кошти на здійснення оцінки автомобіля сертифікованим оцінником, — зазначає начальник відділу маркетингу ВАТ “Банк Універсальний” Володимир Вівчарівський. — Цілком достатньо оцінки авто експертом банку. До того ж, у “Банку Універсальний” акредитовано близько десяти страхових компаній, тобто це компанії, з якими ми співпрацюємо щодо автострахування. — У якій страховій компанії страхувати автомобіль — вибирати клієнту, — продовжує пан Вівчарівський. — Автокредитування передбачає страхування на умовах АВТОКАСКО. На даний момент у банку діє програма кредитування авто, яка передбачає можливість отримання кредитних коштів для покриття додаткових витрат (страхування, нотаріальні послуги тощо) понад кошти, які скеровуються на придбання авто. Враховуючи, що автомобіль, який купується, вже був у користуванні, в цьому випадку банк кредитує максимально 80 відсотків вартості авто терміном до 5 років. Кредит видається в гривнях, доларах США або євро. Річні відсоткові ставки становлять від 16,5 відсотка у гривнях та від 11,5 відсотка у доларах США чи євро. Заставним майном за кредитом слугує автомобіль, який купується. Наявність поручителя допоможе позичальнику в отриманні позитивного рішення банку щодо надання кредиту. Розмір щомісячної комісійної ставки складає 0,15 відсотка. Щомісячна комісія обчислюється від залишку кредиту. Залежно від обраного клієнтом варіанту кредитування, щомісячна комісія може бути відсутньою.

Автомобіль має бути не старшим 10 років

Для оформлення кредиту на б/в авто в банку “Фінанси та Кредит” необхідно сплатити перший внесок у розмірі 20 відсотків від оціночної вартості автомобіля. Оцінка проводиться незалежним експертом. Цей же транспортний засіб стає заставою при оформленні кредиту. До того ж обов’язкове оформлення страховки — повного КАСКО та цивільної відповідальності. — Загалом, кредит на купівлю “старого” авто можна оформити на термін до 5 років, — говорить заступник керуючого, начальник управління з обслуговування роздрібного клієнта Філії банку “Фінанси та Кредит”, ТОВ у Рівненській області Олександр Улановський. — Але на момент закінчення кредитного договору автомобіль не повинен бути старшим 10 років. Позика надається у гривнях, доларах США та євро. Річні відсоткові ставки за кредитом залежать від валюти. Так, у гривнях це 16,9 відсотка, у доларах та євро — 12,9 відсотка. Щомісячна комісійна ставка становить 0,09 відсотка від суми кредиту.

Автор – Ірина НИЧИПОРУК
Джерело – http://www.ogo.ua