УкрСиббанк збільшив максимальний термін кредитування середнього та малого бізнесу під заставу нерухомості до 20 роківУкрСиббанк збільшив максимальний термін кредитування клієнтів середнього та малого бізнесу на особисті потреби під заставу нерухомості на 10 років до 20, що дозволяє відчутно понизити щомісячне навантаження для клієнтів по обов’язкових виплатах. Для клієнтів середнього та малого бізнесу кредити на особисті потреби під заставу нерухомості – це можливість отримати фінансування до 75% вартості застави на строк до 20 років.

Сьогодні наші ставки по даному виду кредитування складають 14,5% в доларах, 13,5% в євро і 10,49% в швейцарських франках, – підкреслив начальник Департаменту середнього та малого бізнесу АКІБ «УкрСиббанк» Владлен Дєдков. – Кредитами під заставу нерухомості скористалися більше 20 тисяч клієнтів середнього та малого бізнесу, які отримали кредитів на суму близько 1 млрд. доларів США, у тому числі на умовах даної програми видано 380 млн. доларів 10 тисячам клієнтів.

УкрСиббанк – безперечний лідер на ринку обслуговування середнього та малого бізнесу. Щомісячно банк залучає 4 тис. клієнтів-підприємців. УкрСиббанк розуміє специфіку діяльності підприємців і прагне запропонувати найбільш вигідні і комфортні умови партнерства.

Довідка:

РЕКЛАМА

АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 року на здійснення банківських операцій. Станом на 01.05.2008 р.: чисті активи – 40,1 млрд. грн., капітал – 4,7 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель складає 35,2 млрд. грн., кошти корпоративних клієнтів – 5,4 млрд. грн., кошти фізичних осіб – 7,4 млрд. грн. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує більше 1000 відділень по всій території України. Клієнтами АКІБ «УкрСиббанк» є 69 тисяч підприємств України, кількість рахунків фізичних осіб перевищує 3,4 млн. У квітні 2006 року була завершена угода купівлі BNP Paribas 51% акцій АКІБ «УкрСиббанк».

BNP Paribas – європейський лідер на міжнародному ринку банківських і фінансових послуг та один з 4 найбільших банків у світі згідно даним міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor’s. Група представлена в більш ніж 85 країнах, кількість співробітників 161 000 людей, включаючи 125 000 у Європі. Група посідає провідні позиції у трьох основних сегментах: корпоративний і інвестиційний бізнес, управління активами та роздрібний бізнес. Присутня у Європі в усіх своїх напрямках діяльності, основними для банку двома внутрішніми ринками в роздрібному бізнесі є Франція та Італія. BNP Paribas посідає істотні позиції в США, а також найсильніші позиції в Азії та на ринках, які розвиваються.

Джерело – Пресс-служба УкрСиббанку.