Діамантбанк збільшив портфель споживчого кредитування на 35,2%З 1 серпня 2007 р. по 1 серпня 2008 р. АБ “Діамантбанк” збільшив портфель споживчого кредитування клієнтів-фізичних осіб на 35,2%. Збільшення портфелю споживчого кредитування відбулося завдяки розробленню та впровадженню співробітниками Банку в березні нинішнього року нових кредитних продуктів: «Споживчий кредит “Діамант Преміум”» та «Кредитна картка “Діамант Преміум”».

За умовами споживчого кредиту “Діамант Преміум” клієнти можуть отримати беззаставний кредит сумою до 150 тисяч грн. на строк від 1-го до 3-х років під 30% річних. Позичальник може використати кредитні кошти на власний розсуд: інвестувати в бізнес, придбати майно, використати кошти на будівництво тощо.

РЕКЛАМА

За умовами продукту «Кредитна картка “Діамант Преміум”» клієнту надається позика на 1 рік до 70 тисяч грн. Кошти зараховуються на банківську платіжну картку. Вартість кредиту складе 3%, за умови погашення кредитної заборгованості впродовж 30 днів від дня початку використання коштів – розрахунку банківською карткою у торговельній мережі. Після 30 днів відсоткова ставка зростає до 28% річних. Ліміт кредитування встановлюється на весь строк дії кредитного договору. Кредитна лінія беззаставна й нецільова. Кредитний ліміт є відновлювальним.

Джерело – пресс-служба “Діамантбанку”