Щорічна нарада Державної іпотечної установи з банками-партнерами17 грудня 2008 року о 10-й годині у приміщенні клубу Кабінету Міністрів України Державна іпотечна установа (ДІУ) проведе нараду за участю банків-партнерів. У нараді також приймуть участь представники Міністерства фінансів України, Наглядової Ради ДІУ, Національного банку України (НБУ), Держфінпослуг, АУБ, УНІА. Державна іпотечна установа разом з банками – партнерами підведуть підсумки діяльності за 2008 рік.

Під час наради заплановано обговорити зміни, що внесені до Стандартів надання, рефінансування та обслуговування іпотечних житлових кредитів в частині:

– змісту та строків надання банками партнерами звітності;
– вимог до оцінки предмету іпотеки;
– та інші зміни, що проходять процедуру погодження.

РЕКЛАМА

Окрім того, буде роз’яснено впровадження функції резервного платіжного сервісу як засобу забезпечення безперебійного надходження платежів на користь ДІУ та заплановано презентацію організації бізнес-процесів між ДІУ та банками партнерами на базі корпоративного ВЕБ-порталу ДІУ.

Нарада відбудеться о 10-й годині 17 грудня 2008 року у приміщенні клубу Кабінету Міністрів України за адресою: м.Київ, вул. Інститутська, 7.