Керівник одного з банків на Львівщині привласнив понад 4 мільйони гривеньПорушено кримінальну справу проти керівника одного з банківських відділень Львівщини. Зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом використання паспортних даних та ідентифікаційних номерів клієнтів, він за певний проміжок часу оформив без їх відома більше 400 кредитів для споживчих потреб населення на понад 4 мільйона гривень, які були отримані ним в касі банку і привласнені.

Встановлено, що в злочинних махінаціях були задіяні керівники декількох підприємств області, які видавали фальшиві довідки про доходи позичальникам.

Ступінь відповідальності кожного з учасників цієї масштабної афери буде з’ясована під час слідства, яке проводить прокуратура Львівської області.

РЕКЛАМА

З початку року це вже третій виявлений випадок працівниками податкової міліції Львівщини, коли банківські працівники, використовуючи службове становище, зазіхають на довірені їм гроші, а тому ситуація у кредитній сфері і надалі залишатиметься у зоні особливої уваги співробітників УПМ ДПА у Львівській області.

Джерело – http://www.zaxid.net